Algemene Voorwaarden – Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel

 1. Algemeen

1.1 Identiteit van de ondernemer: Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel KVK-nummer: 66611563 Adres: Raadhuisstraat 19, 5066AP Moergestel

1.2 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten met Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel.

1.3 Bedrijfsinformatie Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel is een online winkel voor beautyproducten en accessoires.

1.4 Contactgegevens Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via:

 • Telefoon: 06 – 15576564
 • E-mail: Knipenknap_vaniersel@outlook.com
 • Post: Raadhuisstraat 19, 5066AP Moergestel

1.5 BTW identificatienummer: NL002336282B31

 1. Bestellingen en overeenkomsten

2.1 Aanbiedingen Alle aanbiedingen van Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel zijn vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

2.2 Bestelling plaatsen Een bestelling kan worden geplaatst via onze website. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.3 Totstandkoming overeenkomst De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel de bestelling heeft bevestigd via een e-mail naar het door u opgegeven e-mailadres.

2.4 Annuleren van de bestelling Annuleren van een bestelling is mogelijk zolang de bestelling nog niet is verzonden. Neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact met ons op.

 1. Prijzen en betalingen

3.1 Prijzen Alle prijzen zijn vermeld in Euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

3.2 Betaling Betaling kan worden voldaan via de betaalmethoden die op onze website worden aangeboden. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling.

 1. Levering

4.1 Verzending Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel streeft ernaar om bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. De leveringstermijn van 14 dagen is indicatief en kan niet als een fatale termijn worden beschouwd.

4.2 Verzendkosten De verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces en zijn afhankelijk van het afleveradres.

4.3 Risico tijdens verzending Het risico van beschadiging of verlies van de producten tijdens verzending ligt bij Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel. Indien u een beschadigd product ontvangt, verzoeken wij u dit direct te melden.

 1. Retourneren en klachten

5.1 Herroepingsrecht U heeft het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Neem voor retourinstructies contact op met onze klantenservice.

5.2 Terugbetaling Na ontvangst van het geretourneerde product zal Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel binnen 14 dagen het betaalde bedrag terugbetalen.

5.3 Klachten Voor klachten over onze producten of diensten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen ons best doen om een passende oplossing te bieden.

 1. Intellectuele eigendom

6.1 Auteursrecht Alle inhoud op onze website, inclusief afbeeldingen en teksten, is eigendom van Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel en is beschermd door het auteursrecht.

 1. Privacy

7.1 Persoonsgegevens Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel verwerkt persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie.

 1. Toepasselijk recht

8.1 Nederlands recht Op alle overeenkomsten en geschillen met Beauty Webshop Knip en Knap Moergestel is het Nederlands recht van toepassing.

8.2 Geschillenbeslechting Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te [plaats].

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op [31-7-2023].

Knip en Knap Moergestel

Raadhuisstraat 19, 5066AP Moergestel KVK-nummer: 66611563