Retourbeleid&verzendbeleid voor Knip & Knap Van Iersel:

Bedankt voor het winkelen bij Knip & Knap Van Iersel! We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u echter niet volledig tevreden bent of als er iets mis is met uw bestelling, staan wij klaar om u te helpen met het retourneren van de producten. Hieronder vindt u ons retourbeleid:

 1. Geldigheidsduur van het retourbeleid:

  • Ons retourbeleid is geldig tot 14 dagen na de aankoopdatum. Als 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we helaas geen retour meer accepteren.
 2. Voorwaarden voor retournering: 

  • De geretourneerde producten moeten in originele staat verkeren, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking.
  • Producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd, zijn onder andere oorbellen, haaraccessoires voor eenmalig gebruik en andere persoonlijke verzorgingsproducten, tenzij ze defect zijn bij ontvangst.
  • Zorg ervoor dat u de originele aankoopbon of factuur meestuurt als bewijs van aankoop.
 3. Defecte of beschadigde producten:

  • Indien u een defect product heeft ontvangen of als het product tijdens het transport is beschadigd, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Stuur een foto van het beschadigde product naar Knipenknap_vaniersel@outlook.com en wij zullen zo snel mogelijk een oplossing bieden.
 4. Retourprocedure:

  • Stuur ons een e-mail naar Knipenknap_vaniersel@outlook.com met als onderwerp “Retouraanvraag – [uw ordernummer]” en geef aan dat u iets wil retourneren.
  • Na goedkeuring van uw retouraanvraag sturen wij u instructies voor het retourneren van het product.
  • Verpak het product veilig in de originele verpakking (indien mogelijk) en stuur het naar het adres dat u van ons ontvangt.
  • Wij raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken om het product terug te sturen, zodat u bewijs heeft van verzending.
   Let op! U kunt zonder opgaaf van reden retourneren.
 5. Terugbetaling:

  • Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij u op de hoogte stellen van de ontvangst.
  • Als alles in orde is, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de initiële verzending. De terugbetaling zal worden gedaan via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. U krijgt enkel de aanschaafwaarde + eventuele verzendkosten ten tijden van de aankoop retour.
  • Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de terugbetaling enige tijd kan duren, afhankelijk van uw bank of betaalmethode.
 6. Uitzonderingen:

  • Aangepaste of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect zijn bij ontvangst.

Neem voor verdere vragen of verzoeken met betrekking tot retourzendingen contact op met onze klantenservice op 06 – 15576564 of stuur ons een e-mail naar Knipenknap_vaniersel@outlook.com. We helpen u graag verder!

Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen bij Knip & Knap Van Iersel, tenzij anders vermeld op het moment van aankoop.

U kunt hier het formulier voor retouren downloaden of rechtstreeks mailen zoals hierboven beschreven.

 

Verzendbeleid

 

 1. Verwerkingstijd: Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden, tenzij anders vermeld. Houd er rekening mee dat bestellingen die na 12:00 uur ’s middags worden geplaatst, de volgende werkdag worden verwerkt.

 2. Verzendmethoden: Wij bieden verschillende verzendopties aan, waaronder standaard en express verzending. De beschikbare opties worden tijdens het afrekenen weergegeven. Klanten kunnen de gewenste verzendmethode kiezen op basis van hun voorkeur en spoedeisendheid.

 3. Verzendkosten: Verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenproces en zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het afleveradres. Gratis verzending kan beschikbaar zijn voor bestellingen boven een bepaald bedrag, indien van toepassing.

 4. Traceerbaarheid: Alle bestellingen worden geleverd met een traceerbaarheidsnummer, zodat klanten de voortgang van hun verzending kunnen volgen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de klant een e-mail met het traceerbaarheidsnummer en instructies voor het volgen van de levering.

 5. Levertijd: De geschatte levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het afleveradres. Over het algemeen kunnen klanten binnen nationale grenzen hun bestellingen binnen 2-5 werkdagen na verzending verwachten. Internationale leveringen kunnen langer duren, afhankelijk van de bestemming.

 6. Klantenservice: Bij vragen of problemen met betrekking tot verzending kunnen klanten contact opnemen met onze klantenservice. Wij streven ernaar om eventuele zorgen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.