Wat is de Keratin gold, verwachtingen?
Een ideale, gladmakende, formaldehydevrije behandeling voor sterk krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar. Een veilige en gezonde manier om het haar te ontkrullen. De Keratin Gold behandeling herstelt glans, vermindert volume en maakt het haar permanent stijl tot ruim een half jaar (mits de juiste producten gebruikt worden). Zelfs na veelvuldig wassen ziet het haar er stralend glanzend en gezond uit.
Tussen de 6/8 maanden is het slechts noodzakelijk om de uitgroei bij te werken.

Wat is de Keratin plus infinity, verwachtingen?
Een formaldehydevrije keratinebehandeling die het haar verzacht, disciplineert en herstelt. Afhankelijk van de wens van de klant wordt er een intens glad resultaat gegarandeerd.
Stijl haar tot zeven maanden, mits de juiste producten thuis worden gebruikt.
De Keratin Plus Infinity is multi-inzetbaar, beschadigd het haar niet én beschermt daarbij tegen weersinvloeden.

Keratin plus infinity ICE, wat is het?
Een formaldehydevrije keratinebehandeling dat stijl en pluisvrij haar tot 7 maanden garandeert. In de Keratin Plus Infinity ICE is violet toegevoegd om verkleuring tegen te gaan. Daarom is deze zeer geschikt voor blond, geblondeerd of wit haar!
Het resultaat is afhankelijk van de wens van de klant én de conditie van het haar.

Jean Paul Myne Kleuringen

Dat zijn onze plantaardige mooie en voedende kleuringen waar u haar van gaat stralen.

De Aloë Vera in de verf zorgt ervoor dat kleur niet in de huid trekt zodat er geen vervelende verf resten op uw huid blijven zitten en je geen last krijgt van irritaties.

Wij hebben voor u leuke start pakketen samengesteld zodat u de kleur ook mooi houdbaar kunt houden thuis met een shampoo en conditioner. Deze zorgen voor voeding en een mooie glans laag op het haar.

U kunt online een afspraak maken of even bellen voor meer informatie.

Oxilock Plasma Reset

Een behandeling met de Oxilock Plasma Reset verbeterd de gezondheid voor haar en hoofdhuid. Een natuurlijke ‘detox’ voor het haar waardoor het er weer gezond, glanzend en sterk uitziet.

Door verschillende factoren kunnen zware metalen zich in het haar en op de hoofdhuid vastzetten.  Denk bijvoorbeeld aan siliconen, kalk, oxidanten, chloor en andere onzuiverheden voor het haar.
Na een Reset behandeling zijn al deze metalen verwijderd, is het haar volledig herstelt én het zorgt daarbij voor schoon haar om een behandeling te starten.

De Reset herstelt glans, volume, hanteerbaarheid én kracht van het haar. Daarbij zal het resultaat van behandelingen nog mooier uitpakken (als je bijvoorbeeld van bruin naar blond wilt) en de kwaliteit van chemische behandelingen wordt verlengt na een Reset behandeling.

Keuze uit een lichte, medium en intensieve detox. Afhankelijk van het gewenste resultaat.

Oxilock plasma amazing:

Voor extreem beschadigd haar bieden wij de Oxilock Plasma Amazing behandeling aan. Een drievoudig herstelvermogen voor haar dat beschadigd is door chemische of andere agressieve behandelingen. Oxilock verminderd het afbreken van het haar en weet de haarvezels te herstellen.
De Oxilock Plasma Amazing kan op drie verschillende manieren worden toegepast, namelijk: als een detox en intensief herstellende behandeling, als een herstelbehandeling of tijdens een uitgroeibehandeling.
Dit is natuurlijk afhankelijk van het gewenste resultaat.

Botox behandeling, wat is het?
Een ‘verjongingssensatie’ voor het haar. De Botox behandeling maakt het haar sterk als nooit tevoren. Het herstelt daarbij de schubbenlaag en beschermt het haar.
De Botox beschermt tegen chemische behandelingen en voorkomt thermische stress.
Afhankelijk van hoe vaak u het haar wast, is het advies om deze behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Voor het beste resultaat!

Kyklos

Kyklos is het geïntegreerde systeem samengesteld uit kostbare cosmetische ingrediënten die worden gecombineerd met aanvullende voedingssupplementen om doelgericht en effectief disbalans van de hoofdhuid te voorkomen en tegen te gaan.
In een natuurlijke evenwichtige gelijkmatige situatie volgt het haar een fysiologische levenscyclus die synoniem staat voor welzijn en vitaliteit.
Wanneer dit natuurlijke evenwicht wordt verstoord, kunnen haar- en hoofdhuid problemen zoals kaalheid, haaruitval, talgafscheiding of roos ontstaan.
Dankzij de vakkundige mix van etherische oliën en ik plant extracten, helpt het Kyklos-systeem het ‘natuurlijk’ evenwicht voor het fysiologische welzijn van het haar te herstellen.
Door zowel van binnenuit als van buitenaf het probleem aan te pakken.
Wij hebben 3 shampoos om te reinigen en grondig te herstellen, 4 soorten ampullen voor een behandeling van buitenaf en 4 voedingssupplementen voor een behandeling van binnenuit.